Coaching Activate-Alumni (VOLW) – online (25133)

Bezig met het laden van Evenementen
  • Deze evenement zijn geslaagd.

Coaching Activate-Alumni (VOLW) – online (25133)

Enige tijd geleden volgde je onze opleiding Activate of Activate More. We willen je hierbij graag een aanbod doen dat je kan helpen om je zelf-inzicht als hoogbegaafde verder aan te scherpen en aan de slag te gaan met je embodio’s. Dat kan in onze coachingsessies in zeer beperkte groep.

 

Aanpak: Met de inbreng van je eigen concrete vragen, praktijkcases en ervaringen krijg je de kans om je zelf-inzicht te verdiepen en je embodio’s te trainen. De uitwisseling in kleine groep biedt de mogelijkheid om samen na te denken en van elkaar te leren. Dit onder de deskundige leiding en met de extra inbreng van Karin Vanneste, een professionele coach. Op die manier bouw je verdere concrete praktijktips op en houvasten om mee aan de slag te gaan. Het is  tegelijk een mooie gelegenheid om je eventuele gevoel van eenzaamheid te verlichten.

Formule: Kleine groepjes van minimum 3 en maximum 5 personen.

Leiding: Karin Vanneste is reeds 22 jaar actief als coach en trainer in het bedrijfsleven. Ze ondersteunde als ontwikkelingsgerichte coach en trainer, in de afgelopen jaren duizenden volwassenen op vlak van interactie, samenwerking en communicatie. Ze heeft een grote passie voor de specifieke uitdagingen waar hoogbegaafden voor staan. Als master in de klinische en ontwikkelingspsychologie zet Karin haar skills en expertise dan ook graag in om hoogbegaafde volwassenen te ondersteunen en van elkaar te laten leren.

Wanneer: 4 online sessies van telkens 2,5u

Data: woensdag 12 oktober & woensdag 9 november, telkens van 16u00 tot 18u30. De 2 resterende sessies worden met de deelnemers afgesproken tijdens de eerste sessie.

Wees er snel bij want het aantal deelnemers is beperkt!

Annuleringsvoorwaarden: bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de cursus rekenen wij 30 % annuleringsvergoeding. Bij annulering in de laatste 2 weken wordt het volledige cursusgeld aangerekend. Indien nodig behouden wij het recht om de cursus te verplaatsen. We behouden het recht de toegang tot het traject te ontzeggen wanneer zijn/haar gedrag de draagkracht van de groep overschrijdt.
oktober 12 2022

Details

Eerste sessie: 12 oktober 2022 @ 16:00
Laatste sessie: 31 januari @ 18:30
Prijs: €445
Evenement categorieën: ,

Waar

Online

Data

  • woensdag 12 oktober van 16u00 tot 18u30
  • woensdag 9 november van 16u00 tot 18u30
  • + 2 andere sessies (overeen te komen)
  •  

enkel voor volwassenen die al de opleiding "Activate" of "Activate More" gevolgd hebben