Coaching (zeer beperkte groep) voor Activate-Alumni (22759)

Bezig met het laden van Evenementen
  • Deze evenement zijn geslaagd.

Coaching (zeer beperkte groep) voor Activate-Alumni (22759)

Enige tijd geleden volgde je onze opleiding Activate. We willen je hierbij graag een aanbod doen dat je kan helpen om je zelf-inzicht als hoogbegaafde verder aan te scherpen en aan de slag te gaan met je embodio’s. Dat kan in onze coachingsessies in zeer beperkte groep.

 

Aanpak: Met de inbreng van je eigen concrete vragen, praktijkcases en ervaringen krijg je de kans om je zelf-inzicht te verdiepen en je embodio’s te trainen. De uitwisseling in kleine groep biedt de mogelijkheid om samen na te denken en van elkaar te leren. Dit onder de deskundige leiding en met de extra inbreng van Karin Vanneste, een professionele coach. Op die manier bouw je verdere concrete praktijktips op en houvasten om mee aan de slag te gaan. Het is  tegelijk een mooie gelegenheid om je eventuele gevoel van eenzaamheid te verlichten.

Formule: Kleine groepjes van minimum 3 en maximum 5 personen.

Leiding: Karin Vanneste is reeds 22 jaar actief als coach en trainer in het bedrijfsleven. Ze ondersteunde in de afgelopen jaren honderden volwassenen in het omgaan met uitdagingen op vlak van people management, samenwerking en communicatie. Ze heeft een grote passie voor de specifieke uitdagingen waar hoogbegaafden voor staan. Als master in de klinische en ontwikkelingspsychologie zet Karin haar skills en expertise dan ook graag in om hoogbegaafde volwassenen te ondersteunen en van elkaar te laten leren.

Wanneer: 4 online sessies van telkens 2,5u

Data: vrijdag 10 september & vrijdag 8 oktober, telkens van 15u00 tot 17u30. De 2 resterende sessies worden met de deelnemers afgesproken tijdens de eerste sessie.

Wees er snel bij want het aantal deelnemers is beperkt!

Annuleringsvoorwaarden: bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de cursus rekenen wij 30 % annuleringsvergoeding. Bij annulering in de laatste 2 weken wordt het volledige cursusgeld aangerekend. Indien nodig behouden wij het recht om de cursus te verplaatsen. We behouden het recht de toegang tot het traject te ontzeggen wanneer zijn/haar gedrag de draagkracht van de groep overschrijdt.
september 10 2021

Details

Eerste sessie: 10 september 2021 @ 15:00
Laatste sessie: 31 december 2021 @ 17:30
Prijs: €445

Waar

Online

Data

  • vrijdag 10 september van 15u00 tot 17u30
  • vrijdag 8 oktober van15u00 tot 17u30
  • + 2 andere sessies
  •  

enkel voor volwassenen die al de opleiding "Activate" gevolgd hebben