Dol-fijne Days (5932)

Bezig met het laden van Evenementen
  • Deze evenement zijn geslaagd.

Dol-fijne Days (5932)

Doelgroep: kleuters van de tweede en de derde kleuterklas

Begeleiding: Saskia Hendrickx, psycho-pedagogisch consulente gespecialiseerd in hoogbegaafdheid en kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong

Voor wie:  kleuters uit de 2de en 3de kleuterklas

Wanneer: donderdag 18/07 & vrijdag 19/07 telkens van 10 u. tot 16 u. Op dinsdag 23/07 van 15 u. tot 16,30 u. is er een groepsevaluatie voor ouders waarin wordt uitgelegd wat de kinderen gedaan en geleerd hebben. De kinderen hoeven tijdens deze sessie niet aanwezig te zijn.

Prijs: € 270

Experimenteren en ontdekken zijn de sleutelwoorden van deze dolle kleuter-tweedaagse. Is je kind nieuwsgierig en ontdekt het graag nieuwe dingen? Dan is deze workshop de perfecte uitdaging!

Tijdens de Dol-fijne Days komt je kind in contact met ontwikkelingsgelijken. Dit contact is voor een hoogbegaafd kind cruciaal in zijn groeiproces. Kinderen die wat onzeker of faalangstig zijn, worden aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen en door te zetten. Spelenderwijs ontdekken we een aantal valkuilen op sociaal-emotioneel vlak waar hoogbegaafde kinderen al eens tegen botsen en leren we hiermee om te gaan. We leren durven en we durven te leren.

Een growing mindset is de basis van alle interacties en dé doelstelling van dit traject!

Annuleringsvoorwaarden:

Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de cursus rekenen wij 30 % annuleringsvergoeding.

Bij annulering in de laatste 2 weken is er geen terugbetaling.

Indien nodig behouden wij het recht om de cursus te verplaatsen.

We behouden het recht om je kind de toegang tot het traject te ontzeggen wanneer zijn/haar gedrag de draagkracht van de groep overschrijdt.

juli 18 2019

Details

Eerste sessie: 18 juli 2019 @ 10:00
Laatste sessie: 19 juli 2019 @ 16:00
Prijs: €270
Evenement categorieën:

Waar

Exentra Mindlab – Berchem

Grote Steenweg 34
Berchem, 2600 Belgium