Fris je studietechnieken op – Antwerpen (AC7091)

Bezig met het laden van Evenementen
  • Deze evenement zijn geslaagd.

Fris je studietechnieken op – Antwerpen (AC7091)

Tijdens deze dag leggen we uit dat de relatie tussen slim zijn en studeren vertroebeld kan zijn. We brengen daarbij de ervaringen van de aanwezige jongeren samen waardoor het duidelijk wordt dat anderen vaak ook wel willen maar niet weten hoe. We bekijken welke fasen in studeren nodig zijn om leerstof niet alleen te begrijpen maar ze je ook daadwerkelijk eigen te maken. Aan het einde van dag wordt duidelijk wat nodig is om een volgende examenperiode met meer kans op succes door te maken.

 

Begeleiding:

 Prof. dr. ir. Kathleen Venderickx

Kathleen heeft een internationaal topsportverleden en oefende jarenlang een voortrekkersrol uit in de energiesector. Daarnaast is zij ook bestuurder en bezieler bij Exentra, het Expertisecentrum rondom Hoogbegaafdheid en hoofd van de leerstoel hoogbegaafdheid aan de UHasselt.

 Prof. dr. Tessa Kieboom

Tessa is de autoriteit op het vlak van hoogbegaafdheid in Vlaanderen en Nederland. Zij is eveneens bestuurder en bezieler bij Exentra, het Expertisecentrum rondom Hoogbegaafdheid en hoofd van de leerstoel hoogbegaafdheid aan de UHasselt.

Voor wie: leerlingen van het eerste tot het zesde middelbaar en studenten in het hoger onderwijs

Wanneer: 1 sessie van een volledige dag

Data: op vrijdag 22 april van 9u00 tot 15u00

 

Annuleringsvoorwaarden: bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de cursus rekenen wij 30 % annuleringsvergoeding. Bij annulering in de laatste 2 weken wordt het volledige cursusgeld aangerekend. Indien nodig behouden wij het recht om de cursus te verplaatsen. We behouden het recht om jongeren de toegang tot het traject te ontzeggen wanneer zijn/haar gedrag de draagkracht van de groep overschrijdt.
april 22 2022

Details

Date: 22 april 2022
Tijdstip: 09:00 - 15:00
Prijs: € 150
Evenement categorieën: ,

Waar

Zaal Stanislas – Berchem

Grote Steenweg 75
Berchem, Belgium

+ Google Maps

Data

  • op vrijdag 22 april van 9u00 tot 15u00
  •  

voor leerlingen van het eerste tot het zesde middelbaar en studenten in het hoger onderwijs