Oudercursus Hasselt (10519)

Loading Evenementen
 • This evenement has passed.

Oudercursus Hasselt (10519)

In deze cursus reiken we jullie de handleiding van hoogbegaafdheid aan. Als ouder ben je uiteraard zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling van je kind en uit onze jarenlange ervaring is gebleken dat een aantal cruciale inzichten kunnen helpen om deze zo optimaal mogelijk te kunnen laten verlopen.

Je neemt als ouder de voornaamste rol op in de ontwikkeling van de talenten van je kind. Dit betekent dat jullie moeten weten wat je kind nodig heeft, welke acties jullie zelf kunnen uitvoeren en waar en hoe jullie een omgeving moeten uitbouwen en aanspreken om het potentieel van je kind aan te boren.

Deze cursus biedt jullie de kans en de tijd om alle gegeven informatie te laten bezinken en in de praktijk thuis toe te passen. Gedurende een langere periode kunnen jullie aan de slag gaan met de opvoedkundige tips die we jullie aanreiken en bestaat de mogelijkheid om deze meer te verfijnen en aan te passen aan de eigen situatie.

Tijdens de sessies is er gelegenheid om vragen te stellen en ook ervaringen en tips met de andere aanwezige ouders te delen.

Leiding: prof. dr. Tessa Kieboom en prof. dr. ir. Kathleen Venderickx

Voor wie: ouders van hoogbegaafde kinderen in het kleuter-, lager en secundair onderwijs

Wanneer: 3 avonden van 3 uur

Data: maandag 27 januari & maandag 2 maart & maandag 9 maart, telkens van 19 u. tot 22 u.

Beide ouders dienen bij voorkeur aanwezig te zijn. De prijs is per koppel. Indien u toch individueel wil deelnemen, neem dan aub contact op via info@exentra.be
Annuleringsvoorwaarden: bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de cursus rekenen wij 30 % annuleringsvergoeding. Bij annulering in de laatste 2 weken wordt het volledige cursusgeld aangerekend. Indien nodig behouden wij het recht om de cursus te verplaatsen.
januari 27 2020

  Schrijf je in op onze wachtlijst

  Details

  Eerste sessie: 27 januari @ 19:00
  Laatste sessie: 9 maart @ 22:00
  Prijs: €360
  Evenement categorieën:

  Waar

  CC Hasselt

  Kunstlaan 5
  Hasselt, 3500 Belgium

  Data

  • maandag 27 januari van 19 u. tot 22 u.
  • maandag 2 maart van 19 u. tot 22 u.
  • maandag 9 maart van 19 u. tot 22 u.
  •  

  voor ouders van hoogbegaafde kinderen in het kleuter, lager en secundair onderwijs

  0