Sollicitatievaardigheden voor hoogbegaafden – Antwerpen (AC7011)

Bezig met het laden van Evenementen
  • Deze evenement zijn geslaagd.

Sollicitatievaardigheden voor hoogbegaafden – Antwerpen (AC7011)

Solliciteren is voor veel mensen een uitdaging. En iemand die hoogbegaafd is loopt vaak tegen specifieke valkuilen aan. Wat zeg je wel en wat zeg je beter niet? Ben je te bescheiden? Of kom je net wat te sterk over? Hoe verklaar je een soms warrelige loopbaan? Of gaten in je CV? Hoe krijg je als hoogbegaafde die baan die je wil? Hoe overtuig je een toekomstige werkgever van je kunnen en willen? Hoe laat je op een oprechte manier het beste van jezelf zien?

Aanpak: Naast het aanreiken van basis sollicitatievaardigheden werken we op zelfinzicht. Hoe breng je een overtuigend beeld van wie je bent, wat je kan, wat je wil? Wat zijn je sterktes en zwaktes en hoe krijg je deze verwoord? In je CV, motivatiebrief en tijdens een gesprek. Na de eerste sessie krijg je een aantal opdrachten mee waarmee in de tweede sessie geoefend wordt. Door onmiddellijke feedback wordt je verhaal sterker en stap je met meer zelfvertrouwen naar een sollicitatiegesprek.

Formule: Beperkte groep van minimum 4 en maximum 10 personen.

Doelgroep: Eenieder die zijn sollicitatievaardigheden wil aanscherpen om de kans op die droomjob te verhogen.

Leiding:

Danielle Van den Bosch

Danielle Van den Bosch zet zich in voor het begeleiden en coachen van mensen in hun professionele leven. Met een traject op maat en gerichte trainingen staat zij hen bij om hun jobdoel te bereiken, zodat eenieder het beste uit zichzelf kan halen. Als psychologe gelooft zij sterk in de kracht van mensen om zich te kunnen ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Met 14 jaar ervaring als Human Resources specialist en 18 jaar in een leidinggevende functie beschikt ze over de nodige tools om hen hierbij te ondersteunen.

Wanneer: 2 sessies van telkens 2,5u

Data: dinsdag 24 mei & dinsdag 31 mei, telkens van 18u30 tot 21u00.

Geïnteresseerd maar het lukt je niet op bovenstaande data? Laat het ons weten. Bij voldoende interesse plannen we snel een volgende training in. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een individuele sollicitatiebegeleiding te volgen. Deze bestaat uit 2 sessies van 1,5u.

 

Wees er snel bij want het aantal deelnemers is beperkt!

Annuleringsvoorwaarden: bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de cursus rekenen wij 30 % annuleringsvergoeding. Bij annulering in de laatste 2 weken wordt het volledige cursusgeld aangerekend. Indien nodig behouden wij het recht om de cursus te verplaatsen. We behouden het recht de toegang tot het traject te ontzeggen wanneer zijn/haar gedrag de draagkracht van de groep overschrijdt.
mei 24 2022

Details

Eerste sessie: 24 mei 2022 @ 18:30
Laatste sessie: 31 mei 2022 @ 21:00
Prijs: €225
Evenement categorieën:

Waar

Exentra Mindlab – Berchem

Grote Steenweg 34
Berchem, 2600 Belgium

+ Google Maps

Data

  • dinsdag 24 mei van 18u30 tot 21u00
  • dinsdag 31 mei van 18u30 tot 21u00
  •  

voor eenieder die zijn sollicitatievaardigheden wil aanscherpen