Sollicitatievaardigheden voor jonge professionals en net afgestudeerden (23712)

Bezig met het laden van Evenementen
  • Deze evenement zijn geslaagd.

Sollicitatievaardigheden voor jonge professionals en net afgestudeerden (23712)

Net afgestudeerd? Een eerste professionele ervaring achter de rug en toe aan iets anders?

Maar hoe krijg je als hoogbegaafde die baan die je wil? Hoe overtuig je een toekomstige werkgever van je kunnen en willen? Hoe laat je op een oprechte manier het beste van jezelf zien?

Aanpak: Naast het aanreiken van basis-sollicitatievaardigheden werken we op zelfinzicht. Hoe breng je een overtuigend beeld van wie je bent, wat je kan, wat je wil? Wat zijn je sterktes en zwaktes en hoe krijg je deze verwoord in je CV, motivatiebrief en tijdens een gesprek. Na de eerste sessie krijg je een aantal opdrachten mee die aangepast zijn aan jouw persoonlijke situatie. In de tweede sessie wordt er volop geoefend met dit materiaal. Door onmiddellijke feedback wordt je verhaal sterker en stap je met meer zelfvertrouwen naar een sollicitatiegesprek.

Formule: Beperkte groep van minimum 4 en maximum 8 personen.

Doelgroep: Mensen aan het begin van hun carrière. Leeftijd tot 35 jaar.

Leiding:

Danielle Van den Bosch

Danielle Van den Bosch zet zich in voor het begeleiden en coachen van mensen in hun professionele leven. Met een traject op maat en gerichte trainingen staat zij hen bij om hun jobdoel te bereiken, zodat eenieder het beste uit zichzelf kan halen. Als psychologe gelooft zij sterk in de kracht van mensen om zich te kunnen ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Met haar 14 jaar ervaring als Human Resources specialist en 18 jaar in een leidinggevende functie beschikt ze over de nodige tools om hen hierbij te ondersteunen.

Wanneer: 2 sessies van telkens 2,5u

Data: dinsdag 19 oktober & dinsdag 26 oktober, telkens van 14u00 tot 16u30.

Wees er snel bij want het aantal deelnemers is beperkt!

 

35+ en ook geïnteresseerd? Laat het ons weten via info@exentra.be. Bij voldoende interesse voorzien we een aangepast aanbod!

Annuleringsvoorwaarden: bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de cursus rekenen wij 30 % annuleringsvergoeding. Bij annulering in de laatste 2 weken wordt het volledige cursusgeld aangerekend. Indien nodig behouden wij het recht om de cursus te verplaatsen. We behouden het recht de toegang tot het traject te ontzeggen wanneer zijn/haar gedrag de draagkracht van de groep overschrijdt.
oktober 19 2021

Details

Eerste sessie: 19 oktober 2021 @ 14:00
Laatste sessie: 26 oktober 2021 @ 16:30
Prijs: €225

Waar

Exentra Mindlab – Berchem

Grote Steenweg 34
Berchem, 2600 Belgium

+ Google Maps

Data

  • dinsdag 19 oktober van 14u00 tot 16u30
  • dinsdag 26 oktober van 14u00 tot 16u30
  •  

voor jonge professionals en net afgestudeerden