Vakantiekamp “Dol-fijne Days” (27626)

Bezig met het laden van Evenementen
  • Deze evenement zijn geslaagd.

Vakantiekamp “Dol-fijne Days” (27626)

Experimenteren en ontdekken zijn de sleutelwoorden van deze dolle kleuter-tweedaagse. Is je kind nieuwsgierig en ontdekt het graag nieuwe dingen? Dan is deze workshop de perfecte uitdaging!

Tijdens de Dol-fijne Days komt je kind in contact met ontwikkelingsgelijken. Dit contact is voor een hoogbegaafd kind cruciaal in zijn groeiproces. Kinderen die wat onzeker of faalangstig zijn, worden aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen en door te zetten. Spelenderwijs ontdekken we een aantal valkuilen op sociaal-emotioneel vlak waar hoogbegaafde kinderen al eens tegen botsen en leren we hiermee om te gaan. We leren durven en we durven te leren.

Een growing mindset is de basis van alle interacties en dé doelstelling van dit vakantiekamp!

 

Begeleiding: Saskia Hendrickx, psycho-pedagogisch consulente gespecialiseerd in hoogbegaafdheid en kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong, en Laura Pauwels, klinisch psychologe

Voor wie: sterke en hoogbegaafde kleuters die reeds de 2de of 3de kleuterklas achter de rug hebben

Wanneer: donderdag 18 augustus & vrijdag 19 augustus, telkens van 10u00 tot 16u00

Annuleringsvoorwaarden: bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de cursus rekenen wij 30 % annuleringsvergoeding. Bij annulering in de laatste 2 weken wordt het volledige cursusgeld aangerekend. Indien nodig behouden wij het recht om de cursus te verplaatsen. We behouden het recht om een kind de toegang tot het traject te ontzeggen wanneer zijn/haar gedrag de draagkracht van de groep overschrijdt.
augustus 18 2022

Details

Eerste sessie: 18 augustus 2022 @ 10:00
Laatste sessie: 19 augustus 2022 @ 16:30
Prijs: €320
Evenement categorieën:

Waar

Exentra Mindlab – Berchem

Grote Steenweg 34
Berchem, 2600 Belgium

Data

  • donderdag 18 augustus
  • vrijdag 19 augustus
  •  

voor sterke en hoogbegaafde kleuters die reeds de 2de of 3de kleuterklas achter de rug hebben