WEBINAR Hoogbegaafd en onzeker in sociaal contact – Tessa Kieboom & Kathleen Venderickx (AC6638)

Bezig met het laden van Evenementen
  • Deze evenement zijn geslaagd.

WEBINAR Hoogbegaafd en onzeker in sociaal contact – Tessa Kieboom & Kathleen Venderickx (AC6638)

Heel wat ouders willen graag dat hun kind vrienden heeft en dat het zich goed in zijn vel zou voelen. Ze zouden het fijn vinden mocht hun zoon of dochter wat makkelijker contact durven leggen of dat het zich wat minder anders zou voelen in denken en handelen. In dit webinar willen we ouders die zien dat hun kind onzeker is in contact met anderen graag beter informeren. Ouders weten vaak niet goed wat wel of niet te doen of te zeggen om gepaste ondersteuning te bieden. Tijdens dit webinar geven Tessa Kieboom en Kathleen Venderickx ouders de nodige inzichten en handvatten mee om dit gegeven beter te kunnen begrijpen.

 

Mocht je zoon of dochter herkennen moeite te hebben met sociale omgang en zich wel vaker anders voelen dan leeftijdsgenoten, dan helpen we hierbij heel graag. In Start to Join gaan we met je kind aan de slag. Is je zoon of dochter ouder dan 12 en studeert hij/zij nog steeds, neem dan zeker een kijkje hier.

 

Begeleiding:

 Prof. dr. ir. Kathleen Venderickx

Kathleen heeft een internationaal topsportverleden en oefende jarenlang een voortrekkersrol uit in de energiesector. Daarnaast is zij ook bestuurder en bezieler bij Exentra, het Expertisecentrum rondom Hoogbegaafdheid en hoofd van de leerstoel hoogbegaafdheid aan de UHasselt.

 Prof. dr. Tessa Kieboom

Tessa is de autoriteit op het vlak van hoogbegaafdheid in Vlaanderen en Nederland. Zij is eveneens bestuurder en bezieler bij Exentra, het Expertisecentrum rondom Hoogbegaafdheid en hoofd van de leerstoel hoogbegaafdheid aan de UHasselt.

 

Voor wie: voor ouders van hoogbegaafde kinderen en jongeren

Wanneer: donderdag 10 februari van 20u00 tot 22u00

 

[1] Embodio is afkomstig van het Griekse εμπόδιο (empódio) en betekent hindernis of barrière.
februari 10 2022

Details

Date: 10 februari 2022
Tijdstip: 20:00 - 22:00
Prijs: € 25
Evenement categorieën:

Waar

Online

Data

  • donderdag 10 februari van 20u00 tot 22u00
  •  

voor ouders van hoogbegaafde kinderen en jongeren