WEBINAR Weet wat je te doen staat! Ontwikkel het potentieel van je kind – Tessa Kieboom & Kathleen Venderickx (AC9030)

Bezig met het laden van Evenementen
  • Deze evenement zijn geslaagd.

WEBINAR Weet wat je te doen staat! Ontwikkel het potentieel van je kind – Tessa Kieboom & Kathleen Venderickx (AC9030)

Tijdens dit webinar vertellen we je graag wat je als ouder te doen staat. Ouders zijn heel vaak zoekende in hoe ze hun hoogbegaafd kind best aanpakken. Ze willen hun kind helpen om zijn potentieel als een kracht te zien maar weten niet waar te beginnen om dat te realiseren. Dat komt vaak omdat de beeldvorming rond deze kinderen en jongeren niet zo rooskleurig is waardoor heel wat ouders angstig zijn voor de toekomst van hun zoon of dochter. Vanuit onze 25-jarige expertise willen we je graag aangeven wat je als ouder te doen staat en dit zowel op korte als lange termijn. We leggen daarbij de nadruk op het uitstralen van vertrouwen enerzijds en anderzijds op de parameters die bij het ontwikkelen van een sterk potentieel steeds gemonitord moeten worden. Zo heb je aan het einde van dit webinar een kompas dat je de weg wijst naar vertrouwen. Dit niet alleen voor jou als ouder maar in navolging daarvan ook voor je kind!

 

Begeleiding:

 Prof. dr. ir. Kathleen Venderickx

Kathleen heeft een internationaal topsportverleden en oefende jarenlang een voortrekkersrol uit in de energiesector. Daarnaast is zij ook bestuurder en bezieler bij Exentra, het Expertisecentrum rondom Hoogbegaafdheid en hoofd van de leerstoel hoogbegaafdheid aan de UHasselt.

 Prof. dr. Tessa Kieboom

Tessa is de autoriteit op het vlak van hoogbegaafdheid in Vlaanderen en Nederland. Zij is eveneens bestuurder en bezieler bij Exentra, het Expertisecentrum rondom Hoogbegaafdheid en hoofd van de leerstoel hoogbegaafdheid aan de UHasselt.

 

Voor wie: voor ouders van hoogbegaafde kinderen en jongeren

Wanneer: maandag 26 juni van 20u00 tot 21u30 (inclusief mogelijkheid tot vragen stellen)

juni 26 2023

Details

Date: 26 juni
Tijdstip: 20:00 - 21:30
Prijs: € 35
Evenement categorieën:

Waar

Online

Data

  • maandag 26 juni van 20u00 tot 21u30
  •  

voor ouders van hoogbegaafde kinderen en jongeren