Ben jij de stagiair of vrijwillig wetenschappelijk medewerker die wij zoeken, eentje die een uitdaging niet uit de weg gaat….

Ben jij de stagiair of vrijwillig wetenschappelijk medewerker die wij zoeken, eentje die een uitdaging niet uit de weg gaat….

Ben jij de

Stagiair of vrijwillig wetenschappelijk medewerker

die wij zoeken, eentje die een uitdaging niet uit de weg gaat….

 

UHasselt leerstoel hoogbegaafdheid – Exentra VZW

Exentra begeleidt al meer dan 18 jaar hoogbegaafde kinderen en volwassenen.  Meer dan 6000 kinderen zijn door de jaren heen begeleid geweest door ons centrum, alsook heel wat ouders, scholen en leerkrachten.  Exentra is reeds jaren de marktreferentie rond het thema hoogbegaafdheid.  Het expertise- en begeleidingscentrum rondom hoogbegaafdheid, met zijn wetenschappelijk onderbouw via onze leerstoel aan de Universiteit Hasselt, is opgericht met als  doel:

  • de kennis en de ervaring die doorheen de jaren is opgebouwd binnen Exentra te verspreiden over een breed doelpubliek.
  • een breder draagvlak voor hoogbegaafdheid in Vlaanderen te creëren.
  • gestructureerde en effectievere begeleiding te kunnen geven aan scholen, leraren, ouders en de (hoog) begaafde en/of sterkere kinderen in de klassen.

 

De leerstoel hoogbegaafdheid aan de Uhasselt en Exentra zijn op zoek naar stagiairs en of vrijwillig wetenschappelijk medewerkers.

Spreekt het onderwerp hoogbegaafdheid je sterk aan en heb je wel zin in een boeiende uitdaging om ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek te combineren met een praktische werking  van het begeleiden van hoogbegaafde kinderen dan is deze vacature misschien iets voor jou?

Wij zijn op zoek naar stagiairs en vrijwillig wetenschappelijke medewerkers die zich gedurende minimaal 3 maanden voltijds ter onze beschikking kunnen stellen.   Een mogelijke aanwerving na het verloop van de stage en een positieve beoordeling, behoort tot de mogelijkheden.

In het kader van deze vacature, richten we ons in eerste instantie op studenten/afgestudeerden met een pedagogische achtergrond (opleiding psychologie, pedagogie, onderwijskunde, sociale wetenschap­pen,…), maar uiteraard zijn ook geïnte­res­seerden van andere disciplines welkom om hun motivatie toe te lichten.

Geïnteresseerden kunnen hun motivatie uiterlijk tegen 15 Juli 2015 doorsturen naar de volgende emailadressen:                management@exentra.be

Comments

Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

0