Contact

Exentra vzw
Grote Steenweg 40
2600 Berchem

Wil u graag een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact op via info@exentra.be met daarin kort uitgelegd waarom u een afspraak zou willen maken. U zal dan via mail een vragenlijst terug krijgen. Aan de hand van wat u invult, kunnen wij kijken bij welke medewerker u terecht kan en sturen wij een voorstel voor een afspraak.

Indien u bij ons al aangemeld bent en u nog een vraag heeft, vragen we u ook om dit even kort op mail te zetten. Door de drukke agenda’s is het niet altijd mogelijk om onze medewerkers te spreken tussen 2 afspraken door. Als we van u een mail krijgen met uw vragen, kunnen we dit sneller doorsturen naar de juiste medewerker en proberen we u zo snel mogelijk een antwoord te bezorgen.

Wij doen ons best om elk bericht binnen de 5 werkdagen te beantwoorden.

Voor alle andere vragen mag u ons uiteraard ook even bellen: 03 297 30 88.

Mensen die met de wagen komen, kunnen Theophiel Roucourtstraat ingeven in hun gps. U komt dan terecht in een straat vlakbij Exentra waar u ook parkeergelegenheid kan vinden. Als u met het openbaar vervoer komt, neemt u tram 7 en 15 (halte Merode) of bus 34 (halte Haringrodestraat).