WEBINAR De grootste uitdagingen bij de opvoeding van je hoogbegaafd kind – Tessa Kieboom & Kathleen Venderickx (AC12504)

Bezig met het laden van Evenementen

WEBINAR De grootste uitdagingen bij de opvoeding van je hoogbegaafd kind – Tessa Kieboom & Kathleen Venderickx (AC12504)

Als ouder wil je graag alles doen om je kind gelukkig te maken. Eens je weet dat je kind hoogbegaafd is, worden ouders soms heel bezorgd en onzeker en twijfelen ze aan wat ze beter wel of niet doen. In dit webinar geven we je graag het referentiekader mee waarbinnen duidelijk wordt wat je beter wel of niet doet. Moet je weten dat je kind hoogbegaafd is en als je het weet, hoe ga je er dan mee om? Moet je het onder de mat vegen of moet iedereen het weten? Moet je kind het zelf weten? Hoogbegaafdheid is geen excuus maar wel een talent dat enige bewustwording en sturing nodig heeft om tot ontwikkeling te komen. Als dat lukt, kan je kind doen wat het graag doet en gelukkig zijn!

 

Begeleiding:

 Prof. dr. ir. Kathleen Venderickx

Kathleen heeft een internationaal topsportverleden en oefende jarenlang een voortrekkersrol uit in de energiesector. Daarnaast is zij ook bestuurder en bezieler bij Exentra, het Expertisecentrum rondom Hoogbegaafdheid en hoofd van de leerstoel hoogbegaafdheid aan de UHasselt.

 Prof. dr. Tessa Kieboom

Tessa is de autoriteit op het vlak van hoogbegaafdheid in Vlaanderen en Nederland. Zij is eveneens bestuurder en bezieler bij Exentra, het Expertisecentrum rondom Hoogbegaafdheid en hoofd van de leerstoel hoogbegaafdheid aan de UHasselt.

 

Voor wie: voor ouders van hoogbegaafde kinderen van alle leeftijden

Wanneer: maandag 17 juni van 20u00 tot 21u30

juni 17 2024

Details

Date: 17 juni
Tijdstip: 20:00 - 21:30
Prijs: € 25
Evenement categorieën:

Waar

Online

Data

  • maandag 17 juni van 20u00 tot 21u30
  •  

voor ouders van hoogbegaafde kinderen van alle leeftijden