WEBINAR Ken je eigen mechanismen om gelukkig te zijn met hoogbegaafdheid – Tessa Kieboom & Kathleen Venderickx (AC12508)

Bezig met het laden van Evenementen

WEBINAR Ken je eigen mechanismen om gelukkig te zijn met hoogbegaafdheid – Tessa Kieboom & Kathleen Venderickx (AC12508)

VOOR VOLWASSENEN

Hoogbegaafdheid is niet altijd wat je denkt en er kunnen heel wat dingen spelen waarvan je niet weet waar ze vandaan komen. Eens je je bewust bent van het proces dat zich afspeelt en inzicht hebt in wat gaande is, kan er veel veranderen. Als je bijvoorbeeld niet beseft dat je van nature uit de lat vaak hoog legt, dan kan er een grote mismatch ontstaan in contact met anderen waar je heel onzeker van wordt. Eens je echter de onderliggende mechanismen kent, kan je aan de slag en kom je tot je eigen zijn. Zo kan je gerichte stappen zetten, de positieve krachten van hoogbegaafdheid bewust ervaren en gelukkig zijn.

 

Begeleiding:

 Prof. dr. ir. Kathleen Venderickx

Kathleen heeft een internationaal topsportverleden en oefende jarenlang een voortrekkersrol uit in de energiesector. Daarnaast is zij ook bestuurder en bezieler bij Exentra, het Expertisecentrum rondom Hoogbegaafdheid en hoofd van de leerstoel hoogbegaafdheid aan de UHasselt.

 Prof. dr. Tessa Kieboom

Tessa is de autoriteit op het vlak van hoogbegaafdheid in Vlaanderen en Nederland. Zij is eveneens bestuurder en bezieler bij Exentra, het Expertisecentrum rondom Hoogbegaafdheid en hoofd van de leerstoel hoogbegaafdheid aan de UHasselt.

 

Voor wie: voor hoogbegaafde volwassenen

Wanneer: dinsdag 18 juni van 20u00 tot 21u30

juni 18 2024

Details

Date: 18 juni
Tijdstip: 20:00 - 21:30
Prijs: € 25
Evenement categorieën:

Waar

Online

Data

  • dinsdag 18 juni van 20u00 tot 21u30
  •  

voor hoogbegaafde volwassenen