Contact

Binnen Exentra vzw zijn we in de eerste plaats begaan met het welzijn van hoogbegaafde kinderen, jongeren en volwassenen. Door de coronacrisis komt er een grote extra bezorgdheid op eenieder af. We wensen ons daarom als Exentra strikt aan de richtlijnen te houden. Bijgevolg hebben we met onmiddellijke ingang besloten om alle groepsactiviteiten te verplaatsen naar een latere datum. Voor alle individuele gesprekken staan we jullie graag te woord via Skype of FaceTime. De geplande individuele onderzoeken worden verplaatst en we nemen hierover met eenieder contact op. Telefonisch zijn we niet bereikbaar maar u kan met al uw vragen bij ons terecht via mail (info@exentra.be).

We hopen op die manier samen door deze uitdagende omstandigheden te navigeren waarbij ieders gezondheid en welzijn voorop staan. Zorg intussen alvast goed voor elkaar!

 

Had u graag een eerste afspraak gemaakt?

Dat kan het snelst op de volgende manier: Gebruik hieronder de optie “Een eerste afspraak maken” en beschrijf kort uw problematiek. Wij sturen u dan een aanmeldingsformulier. Op basis van het ingevulde formulier en de situatieschets krijgt u vervolgens per mail een voorstel voor een eerste afspraak. Hou telkens rekening met een verwerkingstijd van enkele werkdagen.

Had u graag een afspraak met prof. Kieboom of prof. Venderickx?
Wegens hun grote ervaring en specialisme in het thema hoogbegaafdheid zijn beide dames vaak gevraagde sprekers in Vlaanderen en Nederland. Ze delen regelmatig hun visie in het maatschappelijke debat en zijn beiden verbonden aan de UHasselt waar ze de leerstoel hoogbegaafdheid leiden. Naast dit alles ligt hun hart vooral in de praktijk. Wenst u graag een gesprek met één van beide dames, dan kan dat. Vermeld dit bij onderstaand bericht én bij het terugsturen van het aanmeldingsformulier en in functie van uw vraag zullen we bekijken welke van beide dames u het best van dienst kan zijn.

Onze receptie is ook telefonisch bereikbaar voor praktische afspraken. Dit kan op maandag en vrijdag van 9u30 tot 12u00, en op woensdag van 13u30 tot 16u00. Vermits deze collega’s niet opgeleid zijn voor inhoudelijk advies en begeleiding, vragen wij uw begrip voor het feit dat zij niet concreet kunnen ingaan op uw problematiek.

We wijzen u vanaf dit eerste contact ook graag op onze privacy procedures in het kader van de GDPR wetging. U kan deze hier inkijken.

Bij gebruik van dit formulier gaat u akkoord met het opslaan en verwerken van uw gegevens door deze website.

Exentra vzw

Hoofdkantoor Berchem –  routebeschrijving
Grote Steenweg 40
2600 Berchem

Bijkantoor Zutendaal (dichtbij Maastricht)
Dorpsplein 6
3690   Zutendaal

Dit is een nieuw plein in Zutendaal, dus nog niet op alle GPS terug te vinden. U kunt daarom ook “Sprinkelestraat 1” ingeven. Ons kantoor is gesitueerd aan het rondpunt, onderaan in de (nieuwbouw-)appartementsblok aan de overkant. Ons satellietkantoor in Zutendaal wordt uitsluitend gebruikt voor consultaties, en is niet permanent bemand.

mail: info@exentra.be
tel: 03 297 30 88

Volg ons

        

Komende evenementen

09 April 2020
20 April 2020

Sociaal-emotioneel welbevinden L4-L6 – Berchem (10477)

Exentra Mindlab – Berchem
20 April - 8 Juni
21 April 2020