Contact

Had u graag een eerste afspraak gemaakt?

Dat kan het snelst op de volgende manier: Gebruik hieronder de optie “Een eerste afspraak maken” en beschrijf kort uw problematiek. Wij sturen u dan een aanmeldingsformulier. Op basis van het ingevulde formulier en de situatieschets krijgt u vervolgens per mail een voorstel voor een eerste afspraak. Hou telkens rekening met een verwerkingstijd van enkele werkdagen.

Had u graag een afspraak met prof. Kieboom of prof. Venderickx?
Wegens hun grote ervaring en specialisme in het thema hoogbegaafdheid zijn beide dames vaak gevraagde sprekers in Vlaanderen en Nederland. Ze delen regelmatig hun visie in het maatschappelijke debat en zijn beiden verbonden aan de UHasselt waar ze de leerstoel hoogbegaafdheid leiden. Naast dit alles ligt hun hart vooral in de praktijk. Wenst u graag een gesprek met één van beide dames, dan kan dat. Vermeld dit bij onderstaand bericht én bij het terugsturen van het aanmeldingsformulier en in functie van uw vraag zullen we bekijken welke van beide dames u het best van dienst kan zijn. Hou wel rekening met een iets hogere kostprijs en een langere wachttijd.

Onze receptie is ook telefonisch bereikbaar voor praktische afspraken. Dit kan op maandag en vrijdag van 9u30 tot 12u00, en op woensdag van 13u30 tot 16u00. Vermits deze collega’s niet opgeleid zijn voor inhoudelijk advies en begeleiding, vragen wij uw begrip voor het feit dat zij niet concreet kunnen ingaan op uw problematiek.

We wijzen u vanaf dit eerste contact ook graag op onze privacy procedures in het kader van de GDPR wetgeving. U kan deze hier inkijken.

Een eerste afspraak maken voor een KIND of JONGERE
Een eerste afspraak maken voor een VOLWASSENE
Informatie over trajecten of evenementen
Aanvraag voor een lezing
Vraag van een bestaande klant

Exentra vzw

Hoofdkantoor Berchem –  routebeschrijving
Grote Steenweg 40
2600 Berchem

Bijkantoor Zutendaal (dichtbij Maastricht)
Ons satellietkantoor in Zutendaal wordt uitsluitend gebruikt voor consultaties, en is niet permanent bemand.

mail: info@exentra.be
tel: 03 297 30 88

Volg ons