Exentra voor volwassenen

Door de jaren heen heeft Exentra vzw een groot gamma aan diensten ontwikkeld die zijn afgestemd op de verschillende noden die bij een hoogbegaafde en zijn omgeving kunnen leven. 

Voor de hoogbegaafde volwassene hebben wij volgende diensten ontwikkeld:

  • Advies en begeleiding: Exentra vzw biedt individuele begeleiding van hoogbegaafde volwassenen aan. Dit gebeurt o.a. door individuele coachingsessies.
  • Activate: Opleiding voor hoogbegaafde volwassenen die met vragen over zichzelf zitten.

Luister hier naar hoe een ander een gesprek op Exentra heeft ervaren:

De werktijd vult een belangrijk gedeelte van de dag en is bij uitstek een plek waar veel contact met anderen wordt gelegd. Voor vele hoogbegaafden is de werkplek een bron van ergernis.

Om die reden heeft Exentra in samenwerking met het Europees Sociaal Fonds (ESF) een begeleidingspakket voor bedrijven uitgewerkt. Dit pakket bevat een kennisplatform over hoogbegaafdheid op de werkvloer, een workshopprogramma voor leidinggevenden, HR-managers, bedrijfsleiders, personeelsverantwoordelijken en een peerplatform voor leidinggevenden en HR-managers.

Luister hier naar hoe een leidinggevende binnen Janssen Pharmaceutica onze begeleiding heeft ervaren.

Heeft u vragen, wil u rechtstreeks een afspraak maken of twijfelt u nog of u bij ons aan het goede adres bent? Contacteer ons dan via het kennismakingsloket. Op basis van een aantal vragen bekijken onze experten of een adviesgesprek voor u aangewezen is.