Nieuws

NIEUW: Online Academy

Vers van de pers: de nieuwe website exentra.academy werd boven het doopvont gehouden. Een gloednieuwe website waarbij meteen de online opleidingen in het oog vallen. Als primeur kun je deelnemen aan de online ouderopleiding. Info hierover en mogelijkheid tot inschrijven vind je hier.

In memoriam prof. dr. Franz Mönks

Beste Franz   Toen ik op de hoogte werd gebracht van je overlijden, borrelden meteen heel wat herinneringen aan jou in me op. Weet je nog dat ik onaangekondigd op je kantoor belandde met de vraag of je de co-promotor van mijn doctoraat wilde zijn? Je was heel stellig: “Natuurlijk, eindelijk staat er in Vlaanderen […]

Ben je soms zo lui omdat je te slim bent?

Ook Tessa Kieboom werd door de Universiteit van Vlaanderen gevraagd om een filmpje op te nemen. “Meeslepend!” “Hoogst interessant!” “Een begenadigd spreker!” Het zijn maar enkele van de reacties. Ontdek het hier.

Waarom zijn hoogbegaafden zo vaak ongelukkig op het werk?

In navolging van haar vorige filmpje voor de Universiteit van Vlaanderen, dat extreem succesvol was, heeft Kathleen Venderickx een nieuw filmpje opgenomen. Zal het ook méér dan 600.000 keer bekeken worden? Ontdek het hier.

Kathleen Venderickx wint de Mensa Fonds “UITBLINKER” award

Op zondag 24 november heeft het Mensa Fonds de “UITBLINKER”-award toegekend aan prof. Kathleen Venderickx. Wederom een mooie erkenning van het prachtige werk dat verricht wordt! Of zoals Mensa het verwoordde: “De jury is onder de indruk van haar brede ervaring en energie, die ze onder andere steekt in het delen van kennis over hoogbegaafdheid […]

Uniek zomertraject ET

Na het grote succes van vorig jaar, herhalen we deze zomer de Embodiotraining (ET) voor jongeren. Een unieke combinatie van beweging en praktische inzichten in een rustige omgeving. Informatie en inschrijven.

Ons kantoor in Gent doet op 13 juni een stap opzij

Het Office Center (Regus), waar wij ons kantoor hebben, verhuist die dag van nr.4 naar nr. 8, en wij verhuizen mee. Beide huisnummers zitten in hetzelfde gebouw dus het is voor ons maar een kleine stap opzij. De routebeschrijving om ons te bereiken wijzigt en kan u hier bekijken.

0