Uit de hangmat met de Verderdenkplaneet

Uit de hangmat met de Verderdenkplaneet

Haal je kind uit zijn comfortabele hangmat met de VerderDenkplaneet !

Met de VerderDenkplaneet brengen we hoogbegaafde kinderen samen en leren hen via interactie met elkaar inzicht te verwerven in eigen denken en kunnen. We trachten hen uit hun hangmat, uit hun comfortzone te halen. We brengen hun leerhouding in kaart en geven tools mee om te leren omgaan met falen en dingen die niet vanzelf gaan.

We leren wat het betekent om moeite te doen om een doel te bereiken. We gaan ‘Verder’ denken!

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan!” (Pipi Langkous)

Om bij te leren moet je kunnen, willen én doen…: we werken in de VerderDenkplaneet met de kinderen naar motivatie van binnenuit.

Bij kinderen die al vele schooljaren in de hangmat liggen, kan er een tweede reeks nodig zijn om vanuit die intrinsieke motivatie te leren werken.

En voor kinderen die deze motivatie al tonen, is elke reeks een nieuw speelveld aan leerkansen!

Doelgroep: leerlingen van het derde tot het zesde leerjaar

Leiding: Dominiek Devos, is onderwijsexperte gespecialiseerd in de begeleiding van hoogbegaafde kinderen. Juf Dominiek staat 13 jaar in het onderwijs waarvan ze de laatse 6 jaar de kangoeroeklas voor haar rekening neemt . Daarnaast volgde ze een opleiding Geweldloze Communicatie.

 

Hebt u vragen, wil u rechtstreeks een afspraak maken of twijfelt u nog of u bij ons aan het goede adres bent? Contacteer ons dan via het kennismakingsloket. Op basis van een aantal vragen bekijken onze experten of een adviesgesprek voor u aangewezen is.

Comments

Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *