NIEUWE TRAJECTEN IN 2015

NIEUWE TRAJECTEN IN 2015

Voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong:

  • Dolfijntjes – Om de 2 weken komen onze Dolfijntjes samen op woensdagvoormiddag om peers te ontmoeten en samen te ontdekken, te experimenteren, uitgedaagd te worden!

Voor hoogbegaafde leerlingen in de lagere school:

  • Mindset-traject – Hoogbegaafde leerlingen uit het 1ste tot het 6de leerjaar zijn gedurende 5 dinsdagvoormiddagen welkom om samen in kleine groep op ontdekkingstocht naar zichzelf te gaan: Hoe voelt hoogbegaafd zijn? Welke hindernissen komen we tegen? Wat is faalangst en hoe ga ik er mee om? Hoe maak ik vrienden? Hoe vertel ik iets? Begeleiding door prof. dr. Tessa Kieboom in samenwerking met Joni Gyselinck.
  • Faalangsttraining -Voor hoogbegaaafde leerlingen uit het 4de/5de/6de leerjaar organiseren wij een intensieve faalangsttraining gedurende 6 woensdagnamiddagen. Wat is faalangst? Wat doet het met mij? Hoe kan ik het herkennen? Hoe ga ik er mee om?
  • Vérderdenkplaneet – Voor hoogbegaafde leerlingen uit het 2de tot het 6de leerjaar. Kom uit je hangmat en leer Vérder-denken!

Voor hoogbegaafde leerlingen in het secundair onderwijs:

  • De Vijfde Dag – Voor hoogbegaafde leerlingen van het 2de tot het 6de middelbaar. Nadenken over wat je wil, hoe je wil en hoe je doel te bereiken – in groep -met peers.

Voor jongeren van de derde graad secundair tot voortgezet onderwijs

  • Studiemodule – Voor jongeren in het 5de en 6de middelbaar, en 1ste en 2de jaar hoger onderwijs. Zet de stap naar het hoger onderwijs en pak je studies aan. Leer in een kleine groep hoe je moet studeren, plannen, studiemethodes toepassen.

Voor jongeren tussen 17 en 22 jaar

  • Mozaïek in beweging: Een avontuur en een uitnodiging om met gelijkgestemden op zoek te gaan naar eigenwaarde, zelfbeeld en eigen handleiding. Begeleiding door prof. dr. Tessa Kieboom in samenwerking met Patty Leppens.

Meer informatie en inschrijven kan via de agenda van onze website.

Comments

Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *