diepDENKboot (L2-L3) – Antwerpen (AC13723)

Loading Evenementen

diepDENKboot (L2-L3) – Antwerpen (AC13723)

Met de diepDENKboot brengen we hoogbegaafde kinderen samen en leren hun via interactie met elkaar inzicht te verwerven in eigen denken en kunnen. Het is de bedoeling om de intrinsieke motivatie te stimuleren en te leren wat het betekent om moeite te doen om je doel te bereiken. Aan de hand van verschillende opdrachten, thema’s en experimenten trachten we om kinderen uit hun comfortzone te halen. We gaan diep denken en leren omgaan met falen en dingen die niet vanzelf gaan.

Begeleiding: Saskia Hendrickx, psycho-pedagogisch consulente gespecialiseerd in hoogbegaafdheid

Voor wie: sterke en hoogbegaafde leerlingen van het 2de en 3de leerjaar

Wanneer: 8 halve dagen + een feedbackgesprek

Data: donderdag 10 oktober & donderdag 17 oktober & donderdag 24 oktober & donderdag 7 november & donderdag 14 november & donderdag 21 november & donderdag 28 november & donderdag 5 december, telkens van 9u30 tot 12u00.

Op dinsdag 17 december of donderdag 19 december is er een online feedbackgesprek voor de ouders waarin wordt uitgelegd wat de kinderen gedaan en geleerd hebben. Reken op een individueel gesprek (enkel ouders) van ruim een half uur.

De prijs is inclusief feedbackgesprek voor de ouders.

Annuleringsvoorwaarden: Als je inschrijft voor dit programma reserveer je je plaats in de groep. Bij annulatie tot een maand op voorhand, betalen we het volledige bedrag terug. Bij annulatie meer dan 14 dagen op voorhand betalen we de helft van het bedrag terug. Bij annulatie minder dan 14 dagen op voorhand kan er niets terugbetaald worden. Bij annulatie vanwege onze kant wordt het volledige bedrag uiteraard wel terugbetaald.. Indien nodig behouden wij het recht om de cursus te verplaatsen. We behouden het recht om een kind de toegang tot het traject te ontzeggen wanneer zijn/haar gedrag de draagkracht van de groep overschrijdt.
oktober 10 2024

Details

Date: 10 oktober
Tijdstip: 09:30 - 12:00
Prijs: €1075
Evenement categorieën: ,

Waar

Exentra Mindlab – Berchem

Grote Steenweg 34
Berchem, 2600 Belgium

+ Google Map

Data

  • donderdag 10 oktober
  • donderdag 17 oktober
  • donderdag 24 oktober
  • donderdag 7 november
  • donderdag 14 november
  • donderdag 21 november
  • donderdag 28 november
  • donderdag 5 december
  • dinsdag 17 december of donderdag 19 december (online feedbackgesprek)
  •  

voor sterke en hoogbegaafde leerlingen van het 2de en 3de leerjaar