Vakantiekamp “Het Talentenmuseum” (AC8418)

Bezig met het laden van Evenementen

Vakantiekamp “Het Talentenmuseum” (AC8418)

Gezocht: kinderen met een creatief talent! Tijdens het Talentenmuseum willen we jullie graag de ruimte geven om jullie denktalent de vrije loop te laten. Samen met ontwikkelingsgelijken nodigen we je jullie uit om aan de slag te gaan met speelse en creatieve opdrachten. Plezier maken is het plan!

 

Begeleiding: Iris Dresselaerts & Lien Minne, klinisch psychologe & klinisch orthopedagoge, beiden gespecialiseerd in de begeleiding van hoogbegaafde kinderen

Voor wie: sterke en hoogbegaafde leerlingen die net het eerste, tweede, derde of vierde leerjaar achter de rug hebben. Wie dit kamp al eerder volgde, kan jammer genoeg niet meer deelnemen.

Wanneer: 2 volledige dagen

Data: maandag 21 augustus & dinsdag 22 augustus, telkens van 10u00 tot 16u00.

Annuleringsvoorwaarden: bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de cursus rekenen wij 30 % annuleringsvergoeding. Bij annulering in de laatste 2 weken wordt het volledige cursusgeld aangerekend. Indien nodig behouden wij het recht om de cursus te verplaatsen. We behouden het recht om een kind de toegang tot het traject te ontzeggen wanneer zijn/haar gedrag de draagkracht van de groep overschrijdt.
augustus 21 2023

Details

Date: 21 augustus
Tijdstip: 10:00 - 16:00
Prijs: €330
Evenement categorieën: ,

Waar

Exentra Mindlab – Berchem

Grote Steenweg 34
Berchem, 2600 Belgium

Data

  • maandag 21 augustus
  • dinsdag 22 augustus
  •  

voor sterke en hoogbegaafde leerlingen die net het eerste, tweede, derde of vierde leerjaar achter de rug hebben