Vakantiekamp “Het Talentenmuseum” (AC8418)

Bezig met het laden van Evenementen

Vakantiekamp “Het Talentenmuseum” (AC8418)

Gezocht: kinderen met een creatief talent! Tijdens het Talentenmuseum willen we jullie graag de ruimte geven om jullie denktalent de vrije loop te laten. Samen met ontwikkelingsgelijken nodigen we je jullie uit om aan de slag te gaan met speelse en creatieve opdrachten. Plezier maken is het plan!

 

Begeleiding: Iris Dresselaerts & Lien Minne, klinisch psychologe & klinisch orthopedagoge, beiden gespecialiseerd in de begeleiding van hoogbegaafde kinderen

Voor wie: sterke en hoogbegaafde leerlingen die net het eerste, tweede, derde of vierde leerjaar achter de rug hebben. Wie dit kamp al eerder volgde, kan jammer genoeg niet meer deelnemen.

Wanneer: 2 volledige dagen

Data: donderdag 29 augustus & vrijdag 30 augustus, telkens van 10u00 tot 16u00.

Annuleringsvoorwaarden: Als je inschrijft voor dit programma reserveer je je plaats in de groep. Bij annulatie tot een maand op voorhand, betalen we het volledige bedrag terug. Bij annulatie meer dan 14 dagen op voorhand betalen we de helft van het bedrag terug. Bij annulatie minder dan 14 dagen op voorhand kan er niets terugbetaald worden. Bij annulatie vanwege onze kant wordt het volledige bedrag uiteraard wel terugbetaald. Indien nodig behouden wij het recht om de cursus te verplaatsen. We behouden het recht om een kind de toegang tot het traject te ontzeggen wanneer zijn/haar gedrag de draagkracht van de groep overschrijdt.
augustus 29 2024

Details

Date: 29 augustus
Tijdstip: 10:00 - 16:00
Prijs: €330
Evenement categorieën: ,

Waar

Exentra Mindlab – Berchem

Grote Steenweg 34
Berchem, 2600 Belgium

Data

  • donderdag 29 augustus
  • vrijdag 30 augustus
  •  

voor sterke en hoogbegaafde leerlingen die net het eerste, tweede, derde of vierde leerjaar achter de rug hebben