Vakantiekamp “Dol-fijne Days” (AC11027)

Bezig met het laden van Evenementen

Vakantiekamp “Dol-fijne Days” (AC11027)

Experimenteren en ontdekken zijn de sleutelwoorden van deze dolle kleuter-tweedaagse. Is je kind nieuwsgierig en ontdekt het graag nieuwe dingen? Dan is deze workshop de perfecte uitdaging!

Tijdens de Dol-fijne Days komt je kind in contact met ontwikkelingsgelijken. Dit contact is voor een hoogbegaafd kind cruciaal in zijn groeiproces. Kinderen die wat onzeker of faalangstig zijn, worden aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen en door te zetten. Spelenderwijs ontdekken we een aantal valkuilen op sociaal-emotioneel vlak waar hoogbegaafde kinderen al eens tegen botsen en leren we hiermee om te gaan. We leren durven en we durven te leren.

Een growing mindset is de basis van alle interacties en dé doelstelling van dit vakantiekamp!

 

Begeleiding: Saskia Hendrickx, psycho-pedagogisch consulente gespecialiseerd in hoogbegaafdheid en kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong, en Laura Pauwels, klinisch psychologe

Voor wie: sterke en hoogbegaafde kleuters die reeds de 2de of 3de kleuterklas achter de rug hebben

Wanneer: maandag 15 juli & dinsdag 16 juli, telkens van 10u00 tot 16u00

Annuleringsvoorwaarden: Als je inschrijft voor dit programma reserveer je je plaats in de groep. Bij annulatie tot een maand op voorhand, betalen we het volledige bedrag terug. Bij annulatie meer dan 14 dagen op voorhand betalen we de helft van het bedrag terug. Bij annulatie minder dan 14 dagen op voorhand kan er niets terugbetaald worden. Bij annulatie vanwege onze kant wordt het volledige bedrag uiteraard wel terugbetaald. Indien nodig behouden wij het recht om de cursus te verplaatsen. We behouden het recht om een kind de toegang tot het traject te ontzeggen wanneer zijn/haar gedrag de draagkracht van de groep overschrijdt.
juli 15 2024

Details

Date: 15 juli
Tijdstip: 10:00 - 16:00
Prijs: €330
Evenement categorieën: ,

Waar

Exentra Mindlab – Berchem

Grote Steenweg 34
Berchem, 2600 Belgium

Data

  • maandag 15 juli
  • dinsdag 16 juli
  •  

voor sterke en hoogbegaafde kleuters die reeds de 2de of 3de kleuterklas achter de rug hebben