Vakantiekamp “Het Verdachte Laboratorium” (AC11033)

Bezig met het laden van Evenementen

Vakantiekamp “Het Verdachte Laboratorium” (AC11033)

Dit vakantiekamp heeft tot doel de kinderen te prikkelen met uitdagende opdrachten. De nadruk ligt op het zich amuseren onder ontwikkelingsgelijken.

Opzet: Exentra werd slachtoffer van een brutale overval. Onze geliefde grondlegger, Prof. Dr. Tessa Kieboom, werd bestolen en voor dood achtergelaten. Het ganse Exentra-team is in shock en zoekt hulp om gerechtigheid te laten geschieden. We zoeken dan ook mededetectives met een denktalent om het mysterie op te lossen. We ontwikkelden een heus onderzoekscentrum om deze onrustwekkende gebeurtenis op te lossen en de dader(s) te vatten.
Wil je graag deelnemen en is het kamp volzet? Stuur zeker een mailtje naar info@exentra.be. Als we voldoende gegadigden hebben, proberen we het kamp een tweede keer te organiseren.

 

Begeleiding: Lien Minne & Iris Dresselaerts, klinisch orthopedagoge & klinisch psychologe, beiden gespecialiseerd in de begeleiding van hoogbegaafde kinderen

Voor wie: sterke en hoogbegaafde jongeren die net het vijfde / zesde leerjaar of eerste / tweede middelbaar achter de rug hebben. Wie dit kamp al eerder volgde, kan jammer genoeg niet meer deelnemen.

Wanneer: 3 volledige dagen

Data: maandag 26 augustus & dinsdag 27 augustus & woensdag 28 augustus, telkens van 10u00 tot 16u00.

 

Annuleringsvoorwaarden: Als je inschrijft voor dit programma reserveer je je plaats in de groep. Bij annulatie tot een maand op voorhand, betalen we het volledige bedrag terug. Bij annulatie meer dan 14 dagen op voorhand betalen we de helft van het bedrag terug. Bij annulatie minder dan 14 dagen op voorhand kan er niets terugbetaald worden. Bij annulatie vanwege onze kant wordt het volledige bedrag uiteraard wel terugbetaald. Indien nodig behouden wij het recht om de cursus te verplaatsen. We behouden het recht om een kind de toegang tot het traject te ontzeggen wanneer zijn/haar gedrag de draagkracht van de groep overschrijdt.

Bij onvoldoende inschrijvingen zijn we genoodzaakt het kamp te annuleren.

augustus 26 2024

Details

Date: 26 augustus
Tijdstip: 10:00 - 16:00
Prijs: €495
Evenement categorieën: ,

Waar

Exentra Mindlab – Berchem

Grote Steenweg 34
Berchem, 2600 Belgium

Data

  • maandag 26 augustus
  • dinsdag 27 augustus
  • woensdag 28 augustus
  •  

voor sterke en hoogbegaafde jongeren die net het vijfde / zesde leerjaar of eerste / tweede middelbaar achter de rug hebben.